Impressieverslag Kick-off

op 27 mei vond de kick-off van het project plaats bij UCLL. Een impressieverslag van dit event vind je bij kick-off 27 mei. Alle getoonde presentaties en resultaten werden ook gepubliceerd op de website en onder deze zelfde tab gesorteerd per workshop. In de infomarkt werden ook posters getoond per partner, deze kan je raadplegen bij partners.

Interleuven is zeer tevreden over het verloop van dit kick-off event. De geïnteresseerde deelnemers gingen goed geïnformeerd en geïnspireerd naar huis. Wij gaan graag tijdens het verdere verloop van het project aan de slag met de input die we ontvingen.

Bij de start van het event hielden Hans Eyssen, voorzitter Interleuven en Carl Devlies, schepen van stad Leuven een persconferentie. CIRCULER en de samenwerking tussen Interleuven en stad Leuven in dit verband werd toegelicht aan de aanwezige journalisten. CIRCULER kwam na afloop van het event meermaals in de pers waaronder via volgende kanalen: radio2, ROB en de geschreven pers.

https://www.hln.be/in-de-buurt/leuven/buurtbewoners-en-bedrijven-denken-samen-na-over-circulair-bedrijventerrein~a5df91bd/

De volgende stap in het project is het inhoudelijke startmoment op 20 juni waarbij de experten en antennegroepen Bewoners en Bedrijven voor het eerst worden samengebracht om samen aan de slag te gaan rond het ‘circulair bedrijventerrein’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *