CIRCULER gaat van start

Schrijf je nu in voor de workshops!

Op 27 mei vindt de kick-off van het onderzoeksproject CIRCULER plaats bij UCLL.

Woont jij in of rondom de bedrijventerreinen te Haasrode? Is jouw bedrijf actief op het researchpark of de ambachtenzone Haasrode? Wil jij meer te weten komen over circulaire economie en/of gebiedsontwikkeling? Heb jij ideeën over hoe een circulair bedrijventerrein er uit zou kunnen zien? Kom dan zeker langs tussen 16.30 uur en 21 uur.

Programma

Doorlopend kan je de infomarkt bezoeken waar je informatie krijgt over het project, de partners en circulariteit. Aan de gesprekstafel kan jij jouw ideeën, vragen, bezorgdheden, wensen, … weergeven op een gebiedskaart. Je kan ook deelnemen aan workshops rond de thema’s Ruimte, Mobiliteit en Klimaat. Deze vinden plaats op één of meerdere momenten en duren maximaal 1 uur.

Praktisch

Locatie
UCLL campus Proximus
Geldenaaksebaan 335, 3001 Leuven
Eerste verdieping

Duur
Doorlopend tussen 16.30 uur en 21 uur
Workshops duren ongeveer 1 uur en zullen op verschillende momenten doorgaan.

Inschrijving
Voor de workshops vragen wij via deze link in te schrijven. Hier kan je aangeven voor welke workshops je interesse hebt. Naargelang het aantal inschrijvingen zullen de workshops op één of meerdere momenten doorgaan. Het programma krijg je vooraf aan het event toegestuurd.

Vervolg

Wil jij het project van dichtbij te volgen?

Stel je dan kandidaat voor de antennegroep. Deze groep zal bestaan uit 15 à 20 personen, die de buurt en haar verschillende belangen vertegenwoordigt. Meer informatie over de verschillende stappen in het project vind je bij PROCESVERLOOP. Stel jouw kandidatuur via hetcontactformulier, per mail of telefonisch tot en met 14 juni 2019.

Is jouw bedrijf actief op het bedrijventerrein Haasrode en wil jij project van dichtbij te volgen?

C-Valley Leuven, bedrijventerreinvereniging actief op het bedrijventerrein, vertegenwoordigt in dit project de belangen van bedrijven op het Researchpark en de Ambachtenzone Haasrode. We zijn nog steeds op zoek naar personen die het bedrijfsleven willen vertegenwoordigen in de antennegroep. Stel jouw kandidatuur via het contactformulier per mail of telefonisch tot en met 14 juni 2019. Vragen over de bedrijventerreinvereniging kan je rechtstreeks stellen aan C-Valley Leuven op info@c-valleyleuven.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *